Stem voor Van der Valk Retail Publieksprijs 2017

Op donderdag 8 februari 2018 wordt tijdens het Westfries Ondernemersgala bekend gemaakt welke retailer de Van der Valk Retailprijs wint. U kunt uw stem uitbrengen op een van onderstaande genomineerden:

E-bike Store Hoorn

E-bike store Hoorn

 

E-bike Store Hoorn presenteert sinds april 2017 een nieuw mobiliteitsconcept aan het Kleine Noord:  uitsluitend elektrische fietsen, gepresenteerd in een prachtige showroom. Een E-bike Store waar het draait om innovatie, gezondheid, duurzame mobiliteit en beleving. De missie van E-bike Store Hoorn luidt: “Mensen vitaler houden door ze de vele voordelen van elektrische mobiliteit te laten ervaren. Wij willen E-bikes toegankelijk maken voor alle doelgroepen: jongeren, gezinnen, mindervalide en senioren. Met als doel afstanden te verkleinen om mensen te verbinden op een duurzame manier”.

Ook steunt E-bike Store Hoorn Inloophuis Pisa (voor mensen met kanker en hun naasten en nabestaanden) en verzamelt men oude fietsen op die worden opgeknapt door ’t Freem, een sociale werkplaats voor mensen met een handicap.

 

Dirk de Wit Mode

 

 

Dirk de Wit in Bovenkarspel is al sinds 1947 een modebegrip in Westfriesland. Met een prachtige winkel van maar liefst 2000 vierkante meter aan bekende modemerken voor dames en heren. “Laat u verrassen in de Different World of Fashion”, luidt het devies. Winkelen moet vooral leuk zijn, vindt men bij Dirk de Wit Mode. Dat vertaalt zich niet alleen in een hoge mate van service en advies en het eigen DW Atelier, maar ook in beleving. Waar elders vindt u een modewinkel met een koffiebar (Caffe DW), een smoothie Bar en zelfs een eigen kinderbios?

En dat is nog slechts de fysieke winkel in Bovenkarspel. Ook de eigen webwinkel is meer dan het bezoeken waard: shopthestyle.nl. Het leukste op modegebied is al binnen enkele muisklikken besteld.

Baby Plus

Babyplus

 

Het begon met een collectie buggy’s, als aanvulling op de fietsenwinkel. Anno nu vindt u bij Baby Plus alles wat u nodig heeft voor baby en kleuter. Van complete babykamers tot duurzaam speelgoed, van positiejurk tot kinderkleertjes. Baby Plus is niet meer weg te denken bij aanstaande en beginnende ouders. Al drie generaties lang zet het familiebedrijf zich in om jonge ouders te begeleiden naar het ouderschap, met een Westfriese gastvrijheid, persoonlijke benadering en een servicegerichte instelling. De sfeervolle babyspeciaalzaak aan het Kleine Noord in Hoorn krijgt in 2018 bovendien een zusje in Haarlem. Via de webshop babyplus.nl worden pappa’s & mamma’s in de rest van Nederland – en zelfs Scandinavië – bediend.