Stem voor Van der Valk Publieksprijs

Lijfstyle

 

Lijfstyle

Lijfstyle wordt al sinds 1997 omarmd door de klanten. In hun prachtige pand aan de Nieuwstraat in Hoorn zorgen Annet Kwantes en haar team ervoor dat klanten zich thuis voelen. Een plek waar je graag terugkomt, dankzij ruime paskamers, prettig licht, zacht tapijt en een warme ontvangst.

Brow Studio

 

Brow Studio

Eind 2015 openden Phila Gast en Shanice Haars de deuren van hun Brow Studio in Hoorn. In korte tijd zijn deze jonge enthousiaste onderneemsters erin geslaagd een uitstekende reputatie op te bouwen als dé deskundigen in het optimaliseren en perfectioneren van wenkbrauwen.

Duijn Teamsport

 

Duijn Teamsport

Duijn Teamsport in Zwaag is al ruim vijftienjaar specialist in sportkleding, materialen en promotiekleding. Duijn Teamsport zit vol energie, klaar om iedere klant te ontzorgen door een uitgebreide keuze en een ongeëvenaarde service.

Sam van Dalen

 

Sam van Dalen

Sam van Dalen verkoopt Italiaanse auto’s vol temperament. In Opmeer vind je een klein stukje Italië in de polder in een prachtige showroom vol aansprekende Italiaanse automerken. Een onderscheidend merk, bekend van de bijzondere filmpjes op sociale media.

Bij Meta restaurant eten & drinken

 

Bij Meta restaurant eten & drinken

Gehuisvest in het oudste horeca etablissement van de stad, werken Meta en Mark Driesen volgens een geheel eigen concept: een mix van verrassende menu’s, een open keuken en een oudhollandse gastvrijheid. Gezelligheid smaakt nergens anders zo lekker.

Stemmen is niet meer mogelijk.