Procedure Van der Valk Publieksprijs

Stemmen op jouw favoriete bedrijf kan via de stempagina!

Aanmelden voor volgende edities is mogelijk via het nominatieformulier op de website. Inschrijvingen die na de sluitingsdatum worden ontvangen kunnen niet in de jurering worden meegenomen. Na ontvangst van de nominatie ontvangt de aanmelder per mail een bevestiging.

Om in aanmerking te komen voor een prijs dient het bedrijf afkomstig te zijn uit de gemeente Drechterland, Enkhuizen, Hoorn, Koggenland, Medemblik, Opmeer of Stede Broec.

Kandidaatstelling:

De onderneming kan door directie of medewerkers van de onderneming kandidaat worden gesteld, maar ook door juryleden of derden.

De Van der Valk Publieksprijs:

De Van der Valk Publieksprijs is een prijs waarbij de consument bepaalt welk bedrijf de eruit springt en dus wint. Zowel online als offline bedrijven komen in aanmerking voor de prijs. De jury maakt in de eerste ronde een voorselectie van vijf kandidaten waarop vervolgens een stem kan worden uitgebracht via deze website. De winnaar wordt tijdens de gala-avond bekend gemaakt.

Criteria:
Het zwaartepunt bij het beoordelen van de Van der Valk Publieksprijs ligt op strategisch beleid, uitvoerend beleid, draagvlak in de regio en innovatief karakter. Daarnaast richt de jury zich op uitstraling, service, personeel en beleving.

De jury

De jury bestaat uit 7 leden met grote kennis van het Westfries Bedrijfsleven over de volle breedte en worden met name geworven op niveau van directie en bestuur. De jury en het bestuur van Stichting Ondernemersgala Westfriesland opereren onafhankelijk van elkaar. Alle geleverde informatie wordt vertrouwelijk behandeld.

Procedure:

Tijdens de jurybijeenkomst maakt de jury een voorselectie van vijf kandidaten. Vervolgens mag het publiek hierop een stem uitbrengen.

Het bedrijf met de meeste stemmen heeft uiteindelijk gewonnen. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het Westfries Ondernemersgala.

Aan een nominatie, de selectieprocedure en/of kandidaat winnaar worden NOOIT kosten in rekening gebracht of andere financiële verplichtingen aan de organisatie van het Westfries Ondernemersgala. De gehele procedure is op basis van vrijwilligheid, onafhankelijkheid, vertrouwelijkheid en respect.