Nomineren 2019

Ondernemen is topsport. De beste ondernemers verdienen het daarom om erkend te worden. Op deze pagina kunt u een (online) bedrijf uit Westfriesland nomineren. Wie volgt Seed Processing Holland op als winnaar van de Rabobank West-Friesland Méér Prijs, Social Blue als winnaar van de WBG Runner Up Prijs en wie wordt de winnaar van de Van der Valk Publieksprijs? Donderdag 14 februari 2019 vanaf 20:00 uur worden de opvolgers bekend gemaakt. Maar het begint met een nominatie…

Wie verdient volgens u één van de prestigieuze ondernemersprijzen? Nomineer vóór 30 november het bedrijf van uw keuze. U kunt kiezen uit de volgende categorieën:
Rabobank West-Friesland Méér prijs is bestemd voor bedrijven die langer dan 10 jaar bestaan;
Van der Valk Publieksprijs is bestemd voor elk willekeurige (online of offline) bedrijf;
Westfriese Bedrijvengroep (WBG) Runner Up Prijs is voor ondernemingen die nog geen tien jaar bestaan.

Om voor één van de prijzen in aanmerking te komen moet een bedrijf of instelling een hoofdvestiging hebben in één van de volgende gemeenten: Drechterland, Enkhuizen, Hoorn, Koggenland, Medemblik, Opmeer of Stede Broec. De aanmeldingsprocedure staat open voor iedereen. Bedrijven die onderdeel uitmaken van een nationaal of internationaal concern kunnen kandidaat worden gesteld, mits er aantoonbaar eigen zeggenschap is en er een eigen beleid wordt gevoerd binnen de genoemde gemeenten.